دانشنامه کارت

با گسترش کارت های پلاستیکی در اوائل دهه ۵۰ میلادی و با توجه به هزینه تولید پائین این کارت ها که عمدتا از جنس pvc بودند، این کارت ها به سرعت توانستند جایگزین کارت های کاغذی، با تحمل تنش فیزیکی و تغییرات شدید آب و هوایی، گردند .
در ابتدا کارت های پرداخت به اعضای ویژه کلوب ها ارائه میگردید تا به جای پول نقد از ان استفاده شود و ورود شرکت هایی همچون Visa,MasterCard موجب گسترش هر چه بیشتر پول پلاستیکی در قالب کارت های اعتباری شد.
در کارت های نسل اول، اعتبار سنجی صرفا از طریق ویژگی های ظاهری کارت امکان پذیر بود لیکن اولین ارتقاء در این کارت ها با اضافه نمودن نوار مغناطیسی که امکان ذخیره سازی اطلاعات را میداد، پدید امد .
در سال ۱۹۷۰ با پیشرفت چشمگیر در ریز پردازنده ها و ترکیب آن ها با حافظه های غیر فعال این امکان را به وجود اورد که از آن ها در کارت های هوشمند استفاده شود.
سرانجام در سال ۱۹۸۴ یک شرکت مخابراتی با موفقیت اولین کارت تلفن را عرضه نمود تا در عمل فنآوری کارت بتواند کارایی خود را به اثبات برساند .
یک کارت هوشمند شبیه به یک کامپیوتر کوچک و ساده است که میتواند از طریق دستگاه کارت خوان و اتصال طلایی خود ارتباط برقرار کند تا از این طریق بتوان به اطلاعاتی که درون حافظه این کارت ذخیره گردیده دسترسی پیدا کرد. این نوع از کارت های هوشمند ( Smart Cardes ) همچون کارت های معمولی مغناطیسی برای خوانده شدن اطلاعاتشان نیاز به قرار گرفتن در دستگاه کارت خوان دارند .
نسل  جدید کارت های هوشمند، کارت های هوشمند بدون تماس ( Contactless ) که بدون تماس و صرفا با بهره گیری از فنآوری امواج رادیویی ( RFID ) با دستگاه کارتخوان ارتباط برقرار میکنند.
فناوری کارت هوشمند به عنوان یکی از دستآورد های نوین بشری تحولی شگرف در حوژه سیستم های کاربردی روزمره انسان ایجاد کرده است. امنیت ( Security ) و همراه بودن ( Mobility ) دو ویژگی منحصر به فرد این فنآوری بوده، از این رو کاربرد های این فنآوری در اکثر زمینه ها قابل مشاهده است به طوریکه امروزه اکثر بانک ها، مراکز مخابراتی، سازمان های دولتی، مراکز آموزشی، بهداشتی و تفریحی از راهکار های متنوع این فنآوری بهره میگیرند.

   واحد وب

واحد فناوری کارت شرکت پارس کد به مدیریت آقای مهندس مرتضی راد از سال های اولیه تاسیس شرکت دایر گردیده و طی فرآیند های تعریف شده در این واحد درخواست های متنوع ارجاع شده مشتریان به شرکت در بخش ارائه خدمات گسترده وب به انجام رسیده است.

در ادامه به منظور شفاف سازی هر چه بیشتر فرآیند ارائه خدمات فناوری وب به مشتریان مراحل انجام پروژه به شرح زیر می باشد.

1.برگزاری جلسات مشاوره و نیازسنجی حسب درخواست مشتری
2.بازدید کارشناس تحلیل سیستم
3.تدوین پروپزال بر مبنای تحلیل صورت گرفته
4.ارائه پروپزال تخصصی متناسب با نیازسنجی و تحلیل صورت گرفته
5.عقد قرارداد
6.اجرای فاز به فاز پروژه ضمن تشکیل تیم های تخصصی شامل طراحی و برنامه نویسی ...

   معرفی پروژه های وب

با توجه به گستردگی خدمات فناوری وب شرکت پارس کد این شرکت با برخورداری از متخصصان زبده خود، حسب نیاز های واحد های سازمانی و اداری، تولیدی و صنعتی، تجاری و فروشگاهی قابلیت طراحی و پیاده سازی انواع سایت های حرفه ای از قبیل ذیل داشته و دارد

  • وبسایتهای شخصی File.mp4
  • وبسایتهای نویسنده ها و ناشرها File.mp4
  • وبسایتهای دایرکتوری File.mp4
  • وبسایتهای ارائه دهنده اطلاعات File.mp4
  • وبسایتهای اشتراک گذاری عکس File.mp4
  • بروشورها و کاتالوگهای آنلاین تجاری File.mp4
  • وبسایتهای شبکه های اجتماعی File.mp4
  • وبسایتهای تجاری File.mp4

معرفی ابزار ها و  سخت افزار های فناوری کارت

سیستم های شناسایی خودکار IDS مبتنی بر کارت
شناسایی خودکار، عبارت است از فرایند جمع آوری، پردازش و انتقال اطلاعات به صورت مکانیزه به طوریکه این اطلاعات بتواند تصمیمات از قبل اتخاذ شده مدیریت عالی را در کوتاه ترین زمان ممکن و در غیاب او به اجرا گذارد . اطلاع از فرایند گردش کار ها در خطوط تولید، اطلاع از میزان تولید کارخانه، اطلاع از ذخایر کالا در انبار، اطلاع از میزان ثبت سفارشات کارخانه، اطلاع از حضور و یا عدم حضور کارکنان در خطوط تولید ، اطلاع از میزان دارایی ها یا اموال کارخانه و ... در قالب روش های سنتی و گزارشات کاغذی، مشکلات عدیده ای چون کُندی جمع آوری و پردازش اطلاعات مورد نیاز مدیریت کارخانه و نیز کُندی تصمیم گیری و برنامه ریزی امور کارخانه و نهایتا کُندی پیاده سازی تصمیمات و برنامه ریز های صورت گرفته در قالب روال های تولیدی کارخانه را، برای مدیران به همراه خواهد داشت.

سیستم های شناسایی خودکار از بخش ها یا زیر سیستم های مختلفی تشکیل شده است که هر یک با بهره گیری از فنآوری خاص، مثل فنآوری بارکُد، تگ رادیویی و یا کارت، راهکاری بهینه در اختیار مدیریت کارخانه قرار می دهد . مهمترین این زیر سیستم ها عبارتند از سیستم کنترل تولید مکانیزه که از طریق اختصاص بارکُدی ویژه برای هر یک از مواد، افراد و نیز دستگاه های درگیر در فرایند تولید در کارخانه عمل می کند، سیستم ردیابی محصول مکانیزه که از طریق تعریف بارکُد شناسنامه کالا و الصاق آن بر روی محصول نهایی، عمل می کند، سیستم انبارگردانی مکانیزه که از طریق قرائت بارکُد کالای ذخیره شده در انبار و ارجاع اطلاعات مربوطه به مدیریت، عمل می کند، سیستم اموال گردانی مکانیزه که از طریق قرائت بارکُد اموال و دارایی ها با هدف ردیابی آنها در کوتاه ترین زمان عمل می کند، سیستم پخش مکانیزه که از طریق ثبت سفارش در محل مشتری، صدور فاکتور و ارجاع آن به کارخانه در کوتاه ترین زمان با اختصاص بارکُدی ویژه برای هر مشتری و کالا، عمل می کند، سیستم کنترل تردد مکانیزه که از طریق ثبت و ضبط اطلاعات مرتبط با ورود و خروج پرسنل و یا خودرو از طریق الصاق یک تگ رادیویی بر روی کارت شناسایی ایشان عمل می کند.
همزمان با رشد و توسعه فنآوری ها در بخش نرم افزار های کاربردی و نیز فنآوری های کاربردی شده در بخش اطلاعات از قبیل فنآوری بارکُد، فنآوری کارت، فنآوری تگ های رادیویی و ... راهکار های جدیدی نیز در خصوص مکانیزه نمودن فرایند های گوناگون مراکز تولیدی و صنعتی، با هدف سرعت و دقت بخشیدن به این فرایند ها، در قالب سیستم های شناسایی خودکار ( Identification Systems )، از سوی شرکت های نرم افزاری مختلف ارائه گردیده است . به کار گیری سیستم های شناسایی خودکار مبتتی بر بارکُد، تگ رادیویی یا کارت، موجب افزایش چشمگیر سرعت و دقت انجام فرایند های مرتبط با جمع آوری و پردازش اطلاعات در بخش های مختلف کارخانه گردیده است . همچنین سهولت تصمیم گیری و برنامه ریزی امور کارخانه و نیز سهولت پیاده سازی روال های تولیدی کارخانه از دیگر آثار مثبت به کار گیری سیستم های شناسایی خودکار در مراکز تولیدی و صنعتی می باشد.

در یک سیستم ‌عامل، hosts فایلی است که اسم میزبان‌ ها را به آدرس‌ های IP می‌ نگارد. فایل میزبان یک فایل متنی ساده است.
فایل میزبان یکی از انواع امکانات سیستم ‌ها است که در آدرس دهی گره‌ های شبکه در شبکه‌ های کامپیوتری کمک می‌کند. بخشی که در اسلوب پروتکل اینترنت (IP) سیستم ‌های عامل مشترک است و وظیفه ترجمه اسامی کاربرپسند گره ‌ها (مثل www.host.com) را به آدرس ‌های پروتکلی عددی (مثل xx.xx.xx.xx که هر x یک عدد مبنای ۱۶ به نام نشانی IP است) انجام می‌دهد.

در یک سیستم ‌عامل، hosts فایلی است که اسم میزبان‌ ها را به آدرس‌ های IP می‌ نگارد. فایل میزبان یک فایل متنی ساده است.
فایل میزبان یکی از انواع امکانات سیستم ‌ها است که در آدرس دهی گره‌ های شبکه در شبکه‌ های کامپیوتری کمک می‌کند. بخشی که در اسلوب پروتکل اینترنت (IP) سیستم ‌های عامل مشترک است و وظیفه ترجمه اسامی کاربرپسند گره ‌ها (مثل www.host.com) را به آدرس ‌های پروتکلی عددی (مثل xx.xx.xx.xx که هر x یک عدد مبنای ۱۶ به نام نشانی IP است) انجام می‌دهد.